Sommarfest 2024

Årets sommarfest samlade 48 personer. Festen hölls på Brandstationen då föranmälda personer var 54. För den traditionsenliga maten (Nypotatis med Matjes och löksill plus tillbehör ) svarade MN Catering Service. Stämningen var god redan från början och den blev inte sämre med bidrag från vår enmansorkester Christer Nord. Många nostalgiska melodier som de flesta stämde in i med muntra tillrop. Efter traditionsenlig Jordgubbstårta med frågesport om melodier slutade vi och såg många glada miner. Ett stort tack till våra Värdinnor och övriga som bidrog och gjorde festen möjlig samt lyckad. Vi önskar en skön sommar och vill påminna att vår tisdagscafé fortsätter naurligtvis under hela sommaren. Glöm inte det och välkomna. På hemvägen hörde jag deltagare som fortsatte och gnolade på sina favoritmelodier.

Lite bilder som minne. Bilder säger som bekant mycket mera än ord.