Fika med tårta och underhållning på Holmagården

Årets träff med närstående, anhöriga och personal på Holmagården besöktes av över 100 personer. En som vanligt mycket lyckad dag med goda kakor, allsång och många glada miner. Vår nu fyraåriga tradition har blivit en institution. Mycket tack vare våra sponsorer som närmar sig 50 till antalet. Det är deras bidrag som finansierar insatserna i sin helhet.

Svedalas näringsliv ställer verkligen upp och tar socialt ansvar. Vi hoppas på att kunna vidareutveckla detta så att ännu flera personer som är drabbade av ohälsa och deras anhöriga skall kunna träffas under sådana former och förgylla en stund av sin tid. Det behövs ty dessa personer gör en mycket stor och aktningsvärd insats som ger de närstående en glad stund samtidigt som de anhöriga får koppla av i deras sällskap. Dessa insatser sparar kommunens invånare många skattekronor. Håll till godo.

Lite bilder följer nedan.