Belöna anhörigvårdare

Det är tredje året i år som vi belönar anhörigvårdare för deras fina insatser. Dessa samhällets hjältar som ställer upp på frivillig basis och stöttar medmänniskor är väl värda all uppmuntran. Deras insatser sparar många miljoner för vår kommun och oss skattebetalare.

Priset är en upplevelse som dom själva väljer av det utbud som står till förfogande inom en omkrets på ca 5-6 mil och är av en offentlig karaktär.

Vinsten skall vara uttagen senast 31 januari 2017

I år har vi dragit 10 vinnare. Lottdragnings förrättare var vår populära chef för äldrevården Maria Danielsson. Dragningen förrättades inför besökarna i vår regelbundna anhörig café som vår förening driver tillsammans med Rödakorset och kommunen. Närvarande var ca 26 personer och bland dessa var två lyckliga vinnare Kerstin Hägg och Kurt Persson.

Vi gratulerar till alla vinnare. Vinnarna meddelas personligen av oss.

Denna insats är möjlig tack vare våra sponsorer som så helhjärtat stöttar oss.

Lite situationsbilder nedan