Anhörigkongress 2011

Vår förening deltog i Anhörig kongressen 1-3 april för första gången. Ett mycket lärorikt deltagande. 40 av förbundets 52 föreningar var representerade och vi fick mycket bra bemötande. Vi etablerade många kontakter med föreningar och hade givande diskussioner. Som bekant så är det viktigaste att lyssna av hur föreningarna arbetar och vilka svårigheter dom brottas med. Skåne representerades av tre föreningar och vi enades om att etablera regionalt samarbete dit vi inbjuder alla skånska föreningar. Enligt vår kännedom så finns det ca. 7 föreningar. Förbundet presenterade en ny hemsida som skall starta 25 maj. vi ser med spänning fram mot denna dag. Övrig presentation från kongressen får anstå till vår nästa föreningsträff den 5 maj kl. 18.30 på Holmagården.

Titta gärna på vår sida Bildgalleri för bilder från Kongressen.

Nu har vi haft vårt första årsmöte. Mötet hölls på Holmagården. Ett trettiotal personer deltog. Vi tycker att det blev ett lyckat möte med diskussioner och viktiga beslut. Protokollet kommer att delas ut till samtliga medlemmar när det är skrivet och justerat i vederbörlig ordning. Titta gärna på lite bilder från mötet på sidan Bildgalleri.